Selecteer een pagina

Over ons

Bodyrecovery sport- en massagetherapie streeft ernaar om U een unieke massage ervaring op maat te bezorgen, rekening houdend met persoonlijke wensen en behoeften.

Aziz

Aziz

Aziz concentreert zijn praktijk op ‘deep tissue’ en herstelmassage.
Met een diepgaand begrip van anatomie en structurele kinesiologie, is Aziz in staat om spierproblemen bij de wortel aan te pakken. Zijn massage omvat een verscheidenheid aan technieken, waaronder myofaciale release en geavanceerde stretching. Hij is opgeleid en gediplomeerd in een breed scala van massagetechnieken, waaronder: Deep Tissue, Zweedse, IASTM (Instrument assisted soft tissue mobilization) , Cupping, Hot Stone en sporttherapie .

Bodyrecovery Sports & Massage

Bodyrecovery sport- & massagetherapie is een bedrijf dat is opgericht vanuit de overtuiging dat massage niet alleen een essentieel onderdeel is van een therapeutische dienst, maar ook een onderdeel is van een gezonde levensstijl.

Bij Bodyrecovery Sports & Massage, richten we ons op het leveren van effectieve aangepaste massagediensten die de algehele gezondheid en het welzijn van onze klant verbeteren. Ik geloof dat een preventieve aanpak de sleutel is tot het behoud van welzijn.

Daarnaast vermindert een massage stress. Door de aanraking wordt er oxytocine en serotonine aangemaakt, deze hormonen zorgen voor een ontspannen, geborgen en tevreden gevoel. Het kalmerende effect van de massage zorgt voor een daling van de bloeddruk. Massages stimuleren de bloedsomloop en zorgen voor een vlottere afvoer van opgehoopte afvalstoffen.

Bodyrecovery Logo